Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Met een gezichtsbehandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht fris en verzorgd blijft. Bij Schoonheidssalon Enjoyce kan je terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en je gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd.

Daarnaast is een goede thuisverzorging ook belangrijk om het effect van de salonbehandeling zo lang mogelijk te behouden en om de huidconditie goed te onderhouden. Het zou toch jammer en zonde zijn om na 6 weken weer helemaal opnieuw te beginnen om de huid te verbeteren? Je wilt resultaat zien na een tijdje toch?

Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met jouw specifieke huidbehoeftes. Daarom gebruik ik producten aangepast op jouw huidtype.

Je kunt voor een korte of lange gezichtsbehandeling kiezen, het is maar net wat jij het belangrijkst vindt voor jouw huid.