Behandelingen

De eerste keer dat u de salon bezoekt hou ik een kort intake gesprek en doe ik een huidanalyse. Aan de hand hiervan stel ik een behandelplan op voor wat het beste is voor uw huid. U kunt zelf ook aangeven wat het doel is van uw bezoek en wat u verwacht van de behandeling.

Gezichtsbehandelingen:

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Met een gezichtsbehandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht fris en verzorgd blijft. Bij Schoonheidssalon Enjoyce kunt u terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en uw gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd.

Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met uw specifieke huidbehoeftes. Daarom gebruik ik producten aangepast op uw huidtype.
 

U kunt voor een korte of lange gezichtsbehandeling kiezen, het is maar net wat u het belangrijkst vind voor uw huid.

Lichaamsbehandelingen:

De lichaamsbehandelingen bestaan vooral uit massages. Verder is er ook een Ontspannende Rugbehandeling waarbij de rug nog lekker wordt gescrubt.

Losse Behandelingen:

Ook is het mogelijk om losse behandelingen te nemen of extra bij te boeken.

De losse behandelingen zijn:

  • Wenkbrauwen epileren of harsen
  • Wimpers en/of Wenkbrauwen verven
  • Harsen bovenlip/kin/kaaklijn/gelaat
  • Harsen benen/armen/oksels

    Cosmetische Hand- en Voetverzorging

    Cosmetische hand-en voetverzorging moet niet verward worden met de pedicure  Het is echt alleen cosmetisch zoals nagelriemen losmaken, nagels lakken en vijlen, scrubben en massage.