Behandelingen

De eerste keer dat je de salon bezoekt hou ik een kort intake gesprek en doe ik een huidanalyse. Aan de hand hiervan stel ik een behandelplan op voor wat het beste is voor jouw huid. Je kunt zelf ook aangeven wat het doel is van je bezoek en wat je verwacht van de behandeling.

Gezichtsbehandelingen:

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Met een gezichtsbehandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht fris en verzorgd blijft. Bij Schoonheidssalon Enjoyce kan je terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en je gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd.

Daarnaast is een goede thuisverzorging ook belangrijk om het effect van de salonbehandeling zo lang mogelijk te behouden en om de huidconditie goed te onderhouden. Het zou toch jammer en zonde zijn om na 6 weken weer helemaal opnieuw te beginnen om de huid te verbeteren? Je wilt resultaat zien na een tijdje toch?

Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met jouw specifieke huidbehoeftes. Daarom gebruik ik producten aangepast op jouw huidtype.
 

Je kunt voor een korte of lange gezichtsbehandeling kiezen, het is maar net wat jij het belangrijkst vindt voor jouw huid.


Losse Behandelingen:

Ook is het mogelijk om losse behandelingen te nemen of extra bij te boeken.

De losse behandelingen zijn:

 • Wenkbrauwen epileren of harsen
 • Wimpers en/of Wenkbrauwen verven
 • Harsen bovenlip/kin/kaaklijn/gelaat
 • Harsen benen/oksels
 • Plekjes of steelwratjes verwijderen met de Spot-Remover
 • Wimperlift
 • Fruitzuurpeeling
   

   

   


   


   


   


   


   


   


   


   


   

   

   


   


   


   


   


   


   

                                                                                                                                                                                                  

  E-mailen
  Bellen
  Info
  Instagram