Merken waarmee ik werk of verkoop


 

Webecos 

Tijdens de behandelingen werk ik met het merk Webecos. 

De naam is afgeleid van WEtenschappelijk BEreide COSmetica.

Kenmerkend voor deze cosmetica is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Webecos voert een variété aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam.

De producten zijn hypo-allergeen en dierproefvrij. 

Golden Rose Make Up


 

ECOCO Cosmetic Glov


De Ecoco Cosmetic Glove is speciaal ontwikkeld om make-up te verwijderen. Zelfs waterproof mascara! Ze zorgt tegelijkertijd voor een mini-scrub. Hierdoor wordt niet alleen eventuele make-up verwijderd maar ook dode huidcellen en bacteriën. Daarnaast stimuleert deze scrub de doorbloeding van de huid. De huid wordt vitaal en voelt zacht aan. De Glove heeft positieve anti-aging effecten en werkt zelfs tegen acné!

De unieke zachte XXT-S microvezels hebben de eigenschap ‘vervuiling’ op te nemen. De ronde, holle vezels dringen diep in de bovenhuid en lopen vol met make-up of andere verontreiniging. Eigenschappen die bijvoorbeeld katoen of cellulose (papier) niet hebben.

Maak de Ecoco Cosmetic Glove nat met schoon water – warm of koud – en verwijder make-up snel en effectief. Er hoeven géén andere reinigingsproducten gebruikt te worden. Alleen water!

 

 


 

                                                                                 Refectocil 

Met RefectoCil verf ik  wimpers en wenkbrauwen.